SZERELMES SMS ÜZENETEK / BÚCSÚ

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem.

2. Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást

3. Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm! Nem tudlak és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom szeretni!

4. Gondolj rám, ha leszáll az est, gondolj rám, ha szíved szerelmes, engem is téged is meggyötört az élet, de én ma is szeretIek s nem feledlek téged!

5. Ha fába betűt vésnek, belepi a moha, de a szív mely téged szeret, nem feled el soha.

6. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled!

7. Könnyes a szemem, ennyi volt a csoda, de nem tudlak feledni többé soha. Ég Veled! Kár a könnyekért, búcsúzom egy álom véget ért...

8. Rád gondolok édes csillagom, búcsúcsókod itt ég az ajkamon. Leszáll az est, pihenj csendesen. Álmodom én is rólad kedvesem!

9. Alig jöttél, máris itt hagysz engem. Elmész s elviszed magaddal a szívemet. Elviszed s mégis itt hagyod, had dobogja szüntelen, hogy MEGHALOK!

10. Az élet legyen bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.

11. Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, S akit szeretünk, azt nem feledjük el.

12. Azt mondod jó velem, de már szédül a fejem! Azt mondod a szíved az enyém lett, de más a szó és más a tett!

13. Boldogságunk némán, hallgat, és mi is, hallgatunk a titkolózó csöndben. Szívünk lángja örömmel lobogott, és ajkunk összefonódott a ködben!

14. Egy csillogó vízcsepp volt... sok-sok szomorúsággal szívében. Most elhagyott engem, de mindig újjászületik bennem...

15. Egyedül vagy. A, havas fákon át a rideg házadban ülve gyújtasz egy gyertyát, halvány lángja ég. S gondolsz valakire, aki nincs már neked nagyon rég.

16. Elég volt egy perc, hogy megszeresselek, de nem elég egy élet, hogy elfelejtselek.

17. Életet szerelmed ad nekem., halálom elvesztésedben nyerem. Életed nekem a mennyország, melyben gyönyörű mosolyod sose feledem!

18. Elvitted tőlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

19. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő.

20. Miért fáj a szerelem, miért kell szenvedni érte? Majd, ha minden elmúlik, megtudod miért sírtam érted.

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés