SZERELMES SMS ÜZENETEK / VALLOMÁS

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Légy napsütés, édes remegés, beteljesült vágy, szerelmes láz, örök érzelem, szívemnek édesem...

2. Írok valakinek, aki nem is várja, könnyes szemem, mindig csak őt látja. Írok valakinek remegve és félve, egyetlen órában mindent elmesélve. Most csak arra kérlek, pár sort te is írjál, de, ha szíved másé, sose válaszoljál.

3. Hosszú volt a bánat és szenvedés, de életembe te voltál a legszebb tévedés.

4. Hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, s valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s a mi álmunk soha nem érne véget.

5. Hosszú utat tettem meg idáig, míg végre elértem a boldogságig. Boldogság igen, ez a mindenem, s tudom, ezt neked köszönhetem!

6. Hogy ha szeretsz, add a kezed és ne kérdezd, hogy ki vezet és ne kérdezd, hogy hova megyünk. Csak azt kívánd: örökre együtt legyünk!

7. Hogy ha patak partján szomorúfűz lennék, csöndes alkonyatkor szépen Rád hajolnék. A füledbe súgnám altató mesémet, és 100x elmondanám SzeretIek Téged!

8. Hogyan tudnék élni nélküled? Hiszen rólad szól az élet.

9. Hmm. Akartam valami szépet írni Neked, de rá jöttem, hogy nincs értelme, hisz csak tükörbe kell nézned!

10. Hiányod megszokni nem tudom, úgy fáj, hogy Te ott, én meg itt vagyok. Érintésed mindenért kárpótolna, s csókjaid... tudom maga a mennyország volna.

11. Hiába tagadnám, régóta szeretIek. Könnyeim titokban te érted peregnek. Kértem a jó Istent, tanítson meg feledni. Az volt a válasza: Téged kell szeretni.

12. Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

13. Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod ajkamon, dörög s villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még.

14. Hadd legyek napocska szíved tengerén, méz ajkadon, öröm, ha nincs remény., had legyek szeretőd, életed és álmod, a legszebb és legdrágább a világon!

15. Ha választhatnék egy olyan pillanatot az életemből ami mindig előttem ragyogna és boldoggá tenne, akkor az, az a pillanat lenne mikor megismertelek téged.

16. Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai., ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm., ha netán velem álmodnák, tudd Te is, álmaimban jártál.

17. Ha patak partján szomorúfűz volnék, alkonyatkor csendben rád, hajolnék. Füledbe súgnám altató mesémet, elmondanám százszor, mennyire szeretIek.

18. Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni!

19. Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne, mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak odalépek, átölellek, s azt súgom: SzeretIek!

20. Ha minden lánc elszakad, ha minden szív meghasad, ha mindenki elfelejt, én akkor is itt vagyok neked.

21. Ha látnád a szemem csillogását, ha, hallanád a szívem dobbanását, tudnád, mit érzek irántad. Éreznéd, hogy mennyire imádlak.

22. V-tech volt veled összejönni, de nem szabad sírni, ha fáj! Ha mégis visszahúz a szíved, akkor vétkezz velem éjfél után!

23. Volt idő mikor megismertelek, volt idő mikor megkedveltelek és van most, hogy már nagyon szeretIek!

24. Vannak napok, melyen minden szépnek látszik, vannak napok, melyeken a lélek is fázik. Napok, melyeken minden sikerül, mikor miattad még az ég is kiderül!

25. Vannak olyan pillanatok az életben, amikor annyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni.

26. Van, hogy az érzés kínoz, mert nem tudom elmondani, hogy mit érzek, írásban könnyebb, ezt értsd meg, meg azt is, hogy szeretIek téged.

27. Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret. Van, aki sir és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.

28. Van két szó, mely fáj és éget pedig csak két szó: SzeretIek Téged!

29. Valami csoda történt akkor bennem, amikor először érintetted kezem, bájos lényedet a szívembe véste, a tűz, mely ujjaimat érte.

30. Valami bánat nyomja lelkemet, nélküled élni érzem, nem lehet.

31. Tudod mi a szerelem? Két lélek egy gondolat, két szív, egy dobbanás.

32. Tudnod kell, hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet.

33. Tiszta szívem szerelmedre vágyik, mézédes ajkad, csókodra csábít. Boldog vagyok, hogy bennem élsz, s én benned élhetek, így örökre boldog lesz az életem Veled!

34. Tegnap egy angyalt küldtem hozzád, hogy vigyázzon rád, de ma visszajött és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyázhatnak egymásra.

35. Te vagy nekem az egyetlen igaz hű szerelmem, sosem kell már én nekem más ki így ölel.

36. Te vagy életem sivatagának egyetlen oázisa!

37. Te vagy az első kinek hinni tudtam. Te vagy az első kinek nem hazudtam. Te vagy az első kit szívből szeretek. Te vagy az, kit sohasem feledek.

38. Te vagy az életem, Te vagy a, halálom, Te vagy az örömöm, Te vagy a bánatom. Te vagy az árnyék, Te vagy minden, amire csak vágynék!

39. Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

40. Te vagy, akire mindig is vágytam! Minden éjjel s nappal csak terád vártam üres volt az életem mielőtt megismertelek, egy hamar téged el nem veszítelek!

41. Te vagy a szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.

42. Te vagy a mindenem csak érted élek. Érted zakatol úgy a szívem. Te vagy az életem a lelkem – világom. Te vagy az én kincsem, kívánságom.

43. Szívemnek múzsája te vagy nekem. Bár a verselés nem kenyerem.

44. Szívemben égő gyertya fényét viszem el neked ez lesz az első pillanat veled szakadó esőben is, hozzád indulok és vízcseppek közt, egy szívet rajzolok.

45. Rég lappang egy gondolat a fejemben, aprócska dobbanás itt benn a szívemben. Mondani nehéz, mégis megteszem, mert érezned kell, nagyon szeretIek!

46. Sem a nappal, sem az éj, nincs semmilyen szenvedély, ami nálad jobban kell és ez soha nem múlik el!

47. Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom Hozzád menekül! Te vagy az álmom, Te vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem!

48. Sokat gondolkodtam, vajon meddig remél az ember? Most már tudom: AZ UTOLSÓ PILLANATIG!

49. Sose feledd, nem vagy egyedül. Minden gondolatom hozzád menekül. Te vagy az álmom, te vagy az ébredésem, te vagy az összes szívverésem.

50. Sosem mondtam még el szebben Neked, de egy könnycseppben benne volt minden. Sosem mondtam még el, de Te érezted, hisz tudnod kell, Tiéd a szívem!

51. Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet, mióta ismerlek, azóta élek! Szívem lágyan összedobban, szeretIek téged napról-napra jobban!

52. Szebb, vagy mint a fénylő napsugár, nem csak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám.

53. Szemem az égre szegeztem, a legszebb csillagot kerestem. Találtam is egyet, de az nem az égen, hanem a TE szemedben ragyogott szépen!

54. Szemembe nézel, a szívembe látsz, bele van írva, téged imád!

55. Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz., ha mindenki elhagy, és senki nem szeret, ne félj, én mindig itt leszek veled.

56. Szememet az égre vetettem, a legszebb csillagot kerestem. Megtaláltam, de nem ott, hanem a Te szemedben ragyog!

57. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, és minden egyes csókod a számon felejtett. Még akkor tenne igazán szépet, ha egyszer mindörökre nekem adna téged.

58. Szerelmem örök, véget soha nem érhet, mert én szívemből és őszintén SzeretIek TÉGED! Ebben az esőben szeretnék elázni nap, mint nap!

59. Szerelmes szívem rólad mesél, add a kezed, vár egy új világ. A boldogság kapuján együtt lépünk át, őszinte érzéssel egy életen át.

60. Szerelmes szívem számodra szabad, szárnyaljon szívembe szerető szavad, szikrázzon szerelemtől szép szemed, szerelmes szívem szüntelenül szeret.

61. Szeress, de soha ne feledj! Keress, de soha ne tévedj. Félts, de sose tarts rabul, érezd téged szeretIek vadul.

62. Szeress, mert rövid az élet! Szeress, mert múlnak az évek. Szeress, mert annyira kívánlak. Szeress, mert míg élek csak téged imádlak!

63. Szeretek egy fiút, akire sokat gondolok, Szeretek egy fiút, aki hiányzik nagyon! Szeretek egy fiút, aki átölel és simogat, Szeretek egy fiút és ez a fiú Te vagy!

64. Szeretek szeretni? Ezt még kérdezed. Hisz a választ te is tudod. Hisz csak téged szeretIek: Szeretve szeretIek SZERELMEM.

65. Szeretem, mikor megsimogatsz a, haragot és a mosolyokat, szeretek mindent, mindent, ami TE vagy!

66. SzeretIek, szeretIek mindig ez jár eszembe, szép vonásaid belevéstem lelkembe.

67. SzeretIek Téged, mint éj a Holdsugarat, mint virágos napot az alkonyat, mint sivatagi vándor a, harmatot. Úgy szeretIek én!

68. SzeretIek Téged, mint galamb a búzát, a koporsómig hű leszek hozzád! S, ha már többé nem leszek, porladó szívemmel is Téged SzeretIek!

69. SzeretIek, mert ilyen vagy, szeretIek mert enyém vagy, szeretIek, mert társam vagy, szeretIek, mert szeretIek!

70. SzeretIek, nem titkolom, de bevallani nem tudom, ha rám nézel, ha beszélsz velem, ha nevetsz, ha sírsz, egyet tudnod kell: te vagy az életem!

71. SzeretIek, szeretIek, szeretni is foglak, míg az élet át nem ad egy sírhalomnak. S, ha kiderül, hogy ott is van élet, akkor sem fogok mást szeretni csak Téged!

72. SzeretIek, ezt a szót csak annak mondd, kit igazán szeretsz, boldogtalanná ne tégy senkit, ha boldoggá nem tehetsz!

73. Szeretnék boldog lenni, kezedet fogva mindennek örülni! Örülni neked, a holnapnak, a mának és éreztetni veled, hogy mennyire imádlak!

74. Szeretnék szemedbe mélyen belenézni, elmondani, hogy nélküled nem érdemes élni!

75. Szeretnék szép álmokat kívánni, szorosan hozzád bújni. Két kezemmel átkarolni, figyelni téged, mondani, szeretIek!

76. Szeretnék Szeretni, szabad-e szívemet szívedhez szegezni? Szólj hát szaporán szerelmes szavakkal! Szívemnek szirmai százfelé szakadnak!

77. Szeretném elmondani, hogy szeretIek téged. Szeretném, ha tudnád, hogy csak teérted élek. Szeretnék szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nélküled nem érdemes élni.

78. Szeretném mondani, hogy szeretIek téged! Szeretném mondani, csak miattad élek! Szeretnék mélyen a szemedbe nézni, elmondani 100x: Nélküled nem érdemes élni!

79. Szeretni Téged annyit jelent, mint kergetni a véges végtelent. Elfelejteni a sírást és mosolygást, és nem akarni soha-soha semmi mást!

80. Szeretnélek feledni, de nem tehetem... valaki tüzes késsel belém véste a nevedet: SZERELMEM!!

81. Szia! Beteg vagyok és, az orvosom azt mondta, csak egy orvosság van rá, a gyógyszer neve pedig a TIÉD!

82. Szíved egy cella, melynek én vagyok a rabja. Nem tudok szabadulni, de nem is akarok, mert a szíved rabjának lenni csodás dolog.

83. Szívem egy titkos lakat, melybe kulcs ritkán akad, de aki, ezt eltalálja hű szerelem vár rája.

84. Érzem szívembe visszatér és zuhogó, mély zenével ered meg, mint zsibbadt erek útjain a vér, a földi érzés: mennyire SzeretIek!

85. Ez valami csoda, mámor, hogy összehozott minket Ámor! Minden nyíl által, mit ő kilőtt, a szerelem bennem csak nöttőn nőtt.

86. Gyönyörű szemed rabul ejtett engem, ha rám nézel megborzong a lelkem. Téged soha nem tudlak feledni, hisz azt mondja a szívem: TÉGED KELL SZERETNI!

87. Gyönyörű szemedbe kedvesem csodálatos csilingelő csengők csilingelnek csendesen. Látni nem lehet, talán, hallani sem. Csak az látja és, hallja, ki úgy szeret, mint én, kedvesem!

88. Gyufát gyújtok és látom lobogó, hajad, az élet én nekem ameddig tart Te vagy. És Te vagy a jövő, s az öröklét nekem, Te egyetlen szépség, édes egyetlenem!

89. Ha a szívem akkora volna mint a világegyetem, akkor sem volna elég hely benne, hogy beleférjen mindaz a szeretet, amelyet érted érzek.

90. Ha az érintésed fájna, és a pokolba jutnék érte, akkor is csak veled lennék, s nevetnék a tűzben.

91. Ha az estharang imára szól, gondolj rám s aludj jól! Bárhova vezet az, élet én mindig szeretni foglak téged!

92. Ha az óceán tinta lenne, az égbolt pedig papír és az összes madár tollával írhatnék, akkor se tudnám leírni mennyire szeretIek!

93. A bányarém hozzád képest, hamupipőke, de én így is szeretIek. Ezt vedd bóknak :)

94. A nap 24 órájában rád gondolok, és az alól ez a pillanat sem kivétel! SzeretIek!

95. A rózsa csak egyszer nyílik És elhervad azután. Szeretni csak egyet lehet, Tiszta szívből IGAZÁN!

96. A semmi közepén állok, csodálom a lemenő Napot, a szél egy dalt játszik a fákon, szívem megdobban, s Rád gondolok. A Természet e csodáját, ha ketten nézhetnénk, a Világ legboldogabb embere lennék!

97. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka bódító, a pálinka letaglózó... de csak egy valami tesz igazán részeggé... Te!

98. A szerelem gyönyörűséges virág, de meg kell lennie bennünk a kellő bátorságnak, hogy irtózatos szakadék szélén szedjük.

99. A szerelem olyan, mint egy álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig az ki téged is szeret.

100. A szerelmet nem lehet betűkkel megfogalmazni, tehát én sem próbálkozom. Ugye érted már? SzeretIek!

101. A szívem olyan, mint egy nyitott könyv. Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert álmaim veled vannak tele.

102. A világ számára csak egy személy vagy, de számomra te vagy a világ.

103. A világnak Te csak egy valaki vagy, de valakinek Te jelented az egész világot!

104. Addig szeress ameddig élek, szeress örökké, mert meghalni félek... ... Soulmate (lélek társ)

105. Ajándékba kaptalak téged, nekem adott örökre az élet! Tőled nem tud senki elvenni, csak te ne akarj tőlem soha elmenni!

106. Akárhova visz is utam, te mindig velem vagy. A kicsi szívem otthont, egyedül csak neked ad.

107. Akármilyen távol is kerülünk egymástól, akármennyire is megváltoztat bennünket az élet, örök kapocs fűz össze bennünket, Te mindig is életem különleges része leszel.

108. Aki e levelet írja most neked az nem szeret mást csak téged. Annak mindig te vagy az eszébe. Annak te vagy az élet szépsége. Nem várok tőled hosszú levelet, elég két szó: Igazán SzeretIek!

109. Ameddig szeretsz, én addig élek. De kérlek, szeress, mert meghalni félek.

110. Amikor a nap lenyugszik én elalszom, alig várom, hogy álmomba belépj és ott légy, mert így éjszakám csak szép lehet!

111. Amikor e pár sort írom, könnyeim folynak végig az arcomon. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretIek téged, ennyi az egész!

112. Amióta belenéztem a szemedbe éjjel s nappal Te jársz az eszembe. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán SZERETNI!

113. Amióta megláttalak csak Neked élek és amióta velem vagy azóta csak Veled együtt élek. SzeretIek!

114. Amit a porba írunk elfújja a szél, amit a szívünkbe vésünk örökké él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet a szó: SzeretIek, a név: a Te neved!

115. Amit irántad érzek szavakkal nem tudom kifejezni, mert a magyar nyelv nem tartalmaz annyi jót és szépet! SzeretIek

116. Annyi ember él a Földön. De végül minden egy valakitől függ. És tudom, hogy ebben a tökéletlen világban van valami szépség, amit csakis én láthatok.

117. Apád egy tolvaj... mert ellopta a csillagokat az égről és elhelyezte őket a gyönyörű szemeidbe.

118. Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom tőled, légy az enyém százszor., ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretIek.

119. Az ember nem egész, hanem fél és csak akkor alkothat egészet, ha megtalálja a világban a másik felét. Én megtaláltam, és te?

120. Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett ajkamon... karomba zártalak, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz, s én szeretIek téged.

121. Azt hittem ilyen soha nem történhet meg velem. Azt hittem sikerül elkerülnöm, hogy újra megtörténjen. De mégis megtörtént. Szerelmes lettem! Őrülten szerelmes.

122. Azt tanultam, hogy egy nap 24 óra, egy óra 60 perc. De azt nem tudtam, hogy egy másodperc nélküled maga az örökkévalóság! SzeretIek

123. Borongós reggelen is te vagy a szerelmem. Szürke árnyak közt is te vagy az életem., halld meg hát az énekem: SzeretIek KEDVESEM!

124. Bűn az élet, de meghalni félek, mert van egy férfi, akiért élek. Van egy bűnöm, mely fáj és éget, pedig csak két szó: SzeretIek Téged!

125. Bűn az élet, de meghalni félek, mert van egy nő akiért élek. Van egy bűnöm, mely fáj és éget, pedig csak két szó: SzeretIek Téged!

126. Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem!

127. Csendes éjszakán elkerül az álom, mindig rád gondolok és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted. A füledbe súgom, hogy nagyon jó veled!

128. Csókok szállnak feléd gondolatban, epresek, mézesek, hagyd, hogy gyengéden testedhez érjenek, hagyd hisz élek, létezek, szeretIek!

129. Csókot küldök nem virágot, annak akit így imádok. Annak kit szívem szeret, mert szeretni csak téged lehet.

130. Édes Kincsem! Most így is elmondom, hogy imádlak. Nincs olyan perc, hogy ne gondolnék Rád, SZERELMEM. Csókom körülleng.

131. Egész életemben a szőke hercegre vágytam, de sosem találtam rá. Helyette sokkal jobbat kaptam. TÉGED!

132. Egy nap megkérded tőlem, hogy mi a fontosabb számomra, te vagy az életem. Én pedig azt válaszolom, hogy az életem. Erre te elhagysz, pedig, ha tudnád... Te vagy az életem!

133. Egy szív, mely érted dobog, egy szív, mely sír és zokog, egy szív, mely érted ver, valaki szeret, tudnod kell!

134. Egy tanács: vigyázz magadra! Egy kérés: ne változz meg! Egy kívánság: ne felejts el! Egy, hazugság: nem szeretIek! És egy igazság: borzasztóan hiányzol!

135. El szeretném mondani, hogy szeretIek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.

136. Eljön az a pillanat, hogy Veled lehessek, mert csak Téged SzeretIek, nem kell senki más e világon, mert csak a Te szerelmedet kívánom!

137. Eljöttem érted, mert szeretIek téged, reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjek, hogy öleljelek, hogy szorítsalak, tüzes ajkaimmal lágyan csókoljalak.

138. Én esküszöm, hogy Téged szeretIek, s el nem hagylak, míg szívem dobog, s a szívem, ha majd el is temetnek, a síron túl is szeretni fog!

139. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!

140. Miért nem hiszed el, hogy nem szeretek mást? Miért nem hiszed el nekem ezt a vallomást? Ha nekem születtél, miért nem vagy az enyém? Ha nem nekem születtél, miért születtem én?

141. Mint enyhe tavasznak szende ibolyája, legyen az életed mindig a boldogság tanyája. Hervadás ne érje egyetlen reményed, kit kis szíved óhajt, legyen vőlegényed.

142. Mióta láttam a szemed tiszta fényét, azóta nem tudok élni Nélküled, Mióta megbűvölt egy pillanatnyi szépség, azóta szeretIek én...

143. Mióta megismertelek a sok millió csillag is szebben ragyog! Látod, Ők is tudják, hogy Veled milyen boldog vagyok.

144. Mióta megismertelek, azóta szeretIek, rabul ejtett a ragyogó szép szemed. Messze vagy tőlem, még sem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

145. Mióta veled vagyok mindig, csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol.

146. Mondani nehéz mégis megteszem, mert érezned kell: nagyon szeretIek!

147. Mondd, mi a szerelem? Két lélek - egy gondolat, Két szív - egy dobbanás!

148. Mosolyod az ételem, szemed ragyogása az italom, tekinteted az életem, ha nem láthatnálak talán nem is léteznék.

149. Most pezseg a vérem, s lángol a szívem, a testembe végre visszatér a lelkem, szerelemes vagyok s nem gyűlölök boldogan ébredek, s végre örülök!

150. Mutasd ki mennyire érzed azt amit én, mutasd meg mennyire szeretsz úgy mint én, ha elfogadsz ilyennek, amilyen vagyok, szerelmünk örökké virágozni fog.

151. Nagy cseppekben esik, szakad az eső, nélküled a szívem olyan, mint a temető!

152. Nagy örömre szolgált, hogy önnel drága hölgyem együtt járok és ebből kifolyólag állatian szeretem magácskát.

153. Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.

154. Nehéz a szívem, mert nem vagy velem, de erőt ad az, hogy TE vagy nekem. Szeress, hiszen erre vágyom, nekem nem kell rajtad kívül ezen a világon.

155. Nehéz az élet, sok a bú, a bánat, örömünk alig van, de örüljünk a mának! Szívemben a remény izzik, parázslik! Tán gondolsz rám, várok Rád: Most és mindhalálig!

156. Neked adnám legszebb kincsem, de rájöttem, hogy nem lehet... nálad maradt örökre. Nézz bele a tükörbe!

157. Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok! Érzem másé, nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

158. Nem kell csillag az égről, korty az élet vizéből, nem kell, hogy megvédj mindentől, amitől félek, csak szeress erre kérlek.

159. Nem tudlak feledni, bármerre is járok, szememben úgy jársz, mint egy hűséges álom. Most távol vagy mégsem feledlek, bevallom őszintén: SzeretIek!

160. Nem tudtam eddig milyen szép az élet, amióta ismerlek csak azóta, élek. Szívem a szíveddel együtt dobban, szeretIek napról napra jobban!

161. Nemrég valami történt velem, a legcsodálatosabb dolog, egy álom, amelyik valóra vált, azon a nap, amikor megszólítottál és megismertelek.

162. Nincsen édesebb az első szőlőnél. Nincsen kedvesebb az első szerelemnél. Mert, az elsőt feledni nem lehet míg a fekete Föld alá nem tesznek.

163. Olyan szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindig hiába keresni. Valakit várni, ki nem jön többé, valakit szeretni titokban örökké!

164. Olyan vagy nekem, mint lepkének a Hold az éjszaka egén. Folyton felé repül, de el nem érheti.

165. Olyan vagy nekem, mint nyíló rózsaszirom, oly gyönyörű és illatos. Érintésed, mint a legfinomabb selyem, finom, lágy és csodálatos.

166. Ő izé. SzeretIek, vagy mi. Tudod?

167. Ragyog az ég és ragyog a nap, boldogság minden perc amikor velem vagy. Beragyogod életem sötét perceit, ugye elkísérsz a végek végéig?

168. Rájöttem valamire: a mi függvényünk egy lineáris egyenes, ami szigorúan monoton növekvő. Egyik tengely az idő, a másik a kötődés!

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés