SZERELMES SMS ÜZENETEK / ÉRZELMES

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Van álom, mely szebb, mint a többi. Van álom, mely többet tart, mint a többi. De a legszebb álmom ahhoz kötődik, aki most e sorokat éppen olvassa.

2. Van, aki könnyen eléri azt, akit szeret, van aki sír szenved, mire övé lehet. Van aki nevet, mert könnyen tud feledni, de van aki meghal, mert nagyon tud szeretni.

3. Valakit megszeretni egy perc is elég, valakit elfelejteni egy élet is kevés. Legyen az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.

4. Valaki mindig csak rólad álmodik, valaki szemében miattad könny ragyog és ez a valaki, hidd el, én vagyok., ha fába betűt vésnek, belepi a moha, de a szív mely téged szeret, nem feled el soha.

5. Valaki a távolból rólad álmodik, rólad szövi legszebb álmait, valaki örül, ha veled lehet, valaki szemében és ez a valaki hidd el én vagyok! Miattad könnycsepp ragyog!

6. Vad álmok, kósza ábrándok, való élet, szenvedély. Ez az, mi éltet, amiért élek. Te vagy az álmom, minden ábrándom. Te vagy számomra az élet s a szenvedély, ami éltet.

7. Újra péntek, megint vége egy hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit nem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban, hazudok: kösz, jól vagyok.

8. Régóta lappang 1 gondolat a fejemben, 1 aprócska dobbanás itt bent a szívemben. Kimondani nem könnyű, mégis megteszem, tudnod kell, hogy csak Veled létezem!

9. Rejtelmek, ha zengnek, őrt állok, mint a mesékben. Bebújtattál engemet, talpig nehéz hűségbe.

10. Soha nem gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak, azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretIek napról-napra, jobban és jobban!

11. Sokszor a lélek ura a létnek, sokszor a szív parancsol az észnek. Sokszor fáj a szív, sokszor a lélek, sokszor mindkettő, ez az élet...

12. Szemed, mint a, háborgó tenger, benne mégis nyugalom, s szerelem. Úszik egy kicsiny rózsa rajta, melyet megvéd az ő kicsiny védőangyala.

13. Szemedet becsukhatod, elég, ha szíved, hallgatod, megmutatja kit keresel. Bízd rá magad boldog leszel!

14. Szeretnék meghalni, ürességben lebegni, érzem a képtelent, a tét nélküli végtelent. Szeretnék meghalni, mindent elfeledni, átélni mi volt, a múltat, boldog pillanatok mind elmúlnak...

15. SzeretIek édes, szeretIek téged szeretni foglak, amíg csak élek. A kezem remeg a szívem nehéz, szeretIek téged ennyi az egész.

16. Én sem volnék, ha nem volnál, ha te hozzám nem, hajolnál, Te sem volnál, ha nem volnék, ha én hozzád nem, hajolnék.

17. Enyém vagy s én a Tiéd, ebben bizonyos légy. Itt vagy szívemben bezárva mélyen. Piciny kis kulcsa elveszett: most már örökre benn a helyed.

18. Szeretnék szívednek szerelmet szeretni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni. Szólj szaporán szerelmes szavakat szerelmem száguldó szavával.

19. Ez az üzenet nem tud szép lenni, de tartalmaz egy szívet, aki benned bízik és téged szeret

20. Ez valami csoda, mámor, hogy összehozott minket Ámor! Minden nyíl által, mit ő kilőtt, a szerelem bennem csak nöttőn nőtt.

21. Fehér galamb szeretnék lenni, egy áldott szép percben hozzád repülni, mosolyát látni gyönyörű szemednek, s füledbe súgni, mennyire szeretIek!

22. Fogy a hold, sápadt fénye kúszik be az ablakon, tüzes csókod perzselését érzem ajkamon. Gyengéden simogat kezed. Veled szeretnék ébredni, mindig csak veled!

23. Fontos üzenetem van a számodra: amikor írom, rád gondolok, amikor küldöm rád gondolok, amikor megkapod rád gondolok és most is rád gondolok.

24. Fölöttem viharfelhők tornyosulnak, alattam örvény kavarog, szemem mégis kék eget lát, mert most is –mint mindig- Rád gondolok!

25. Gyufát gyújtok és látom lobogó, hajad, az élet én nekem ameddig tart Te vagy. És Te vagy a jövő, s az öröklét nekem, Te egyetlen szépség, édes egyetlenem!

26. Gyűlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyűlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel. Gyűlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretIek téged.

27. Ha a csók esőcsepp lenne, elküldeném neked a záport., ha az ölelés másodperc lenne, küldenék neked órákat., ha az érintés víz lenne, elküldeném neked a tengert

28. Ha a szerelem egy láng, Te maga vagy az éltető tűz., ha a csók egy virág, benned egész rózsakert nőtt. És lángoló rózsák csak az Édenkertben teremnek!

29. Ha a szerelemtől forró szívemből küldhetnék most egy darabot, olyan melegség öntené el a szobád, hogy takaró sem kellene.

30. Ha az égen lemegy a nap te akkor is a fejemben vagy. Te vagy a reménység csillaga s csillag nélkül sötét az éjszaka.

31. Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni, mert, ha olyat keresel kibe hiba nincs, más világon válassz, mert a Földön nincs!

32. Ha az estharang imára szól, gondolj rám s aludj jól! Bárhova vezet az, élet én mindig szeretni foglak téged!

33. Ha az óceán tinta lenne, az égbolt pedig papír és az összes madár tollával írhatnék, akkor se tudnám leírni mennyire szeretIek!

34. Ha bajban vagy, mindig egyedül érzed magad. Később átgondolod, rájössz miből ered, és elismered, nem rossz dolog, ha akad aki szeret.

35. Ha becsukom a szemeim, téged látlak., ha látnád a szemem csillogását, ha, hallanád a szívem dobbanását, tudnád mit érzek irántad, éreznéd, hogy mennyire imádlak.

36. Ha csak egy nap lenne az élet, VELED szeretném tölteni!

37. Ha egy könnycsepp lennél a szememben soha nem sírnék nehogy elveszítselek.

38. Ha éjszakákon gyötör a bánat, fájó könny áztatja hófehér párnádat, bízzál abban, ki téged szeret, meglátod elmegy hozzád, s letörli fájó könnyeidet!

39. Ha el merném mondani, amit most gondolok, megtudnád, hogy rólad álmodom., ha el merném mondani, amit most érzek, megtudnád, hogy mennyire szeretIek téged.

40. Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S, ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretIek.

41. 100 virág közül a legszebb az enyém, féltve őrzöm szívem rejtekként. Ebből a virágból a boldogság fakad, s tudd, ez a virág pedig TE vagy!

42. 2 szó van az életben: mindig, soha. Légy BOLDOG mindig, de BOLDOGTALAN SOHA!!!

43. A boldogság egy pillangó; ha kergetjük kisiklik a kezeink közül. De, ha csendben leülünk az is lehet, hogy leszáll ránk!

44. A szerelmet nem lehet betűkkel megfogalmazni, tehát én sem próbálkozom. Ugye érted már? SzeretIek!

45. A szívem olyan, mint egy nyitott könyv. Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert álmaim veled vannak tele.

46. Adj erőt és adj időt nekem., ha senki nem jön, te maradj itt velem. Segíts rajtam, hogy ne tévedjek el, emelj fel magadhoz.

47. Ahogy látom elsuhanni a múló pillanatot, úgy rémlik fel előttem minden mozdulatod. Itt vagy bennem, szívembe zártalak, hiányod elemészt, ha nem láthatlak.

48. Aki szeret, az sose feled. Aki feled, az sose szeret. Aki szeret és mégis feled, az nem tudja, hogy mi a szeretet.

49. Aki után szíved vágyik, szeresd azt mindhalálig, mert boldog csak azzal lehetsz, akit tiszta szívből igazán szeretsz!

50. Akkor szeress, amikor a legkevésbé érdemlem meg, mert akkor van a legnagyobb szükségem rá.

51. Alig pár napja öleljük egymást, mégis olyan rég, hogy sosem vagyok egyedül. És ezért nem rossz, ha nem vagy velem, hanem nagyon jó, ha velem vagy!

52. Álmodj néha rólam ,s én ott leszek veled, ha megérint a hajnal, karodban ébredek. Szállj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress néha álmodban, s én ott leszek veled.

53. Ami vágyad van, csak akarni kell. De a szerelemért sokat tenni, tenni kell! Tedd a szívedre mindkét kezed, Érzed azt, hogy van ki igazán szeret!

54. Amíg szeretsz én addig élek, tehát szeress nagyon, hisz meghalni félek

55. Amikor a boldogság egyik kapuja bezárul egy másik kinyílik előttünk! Néha olyan sokáig nézzük a bezárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, ami kinyílt.

56. Amikor boldog vagyok igazán és ott mosolyogsz előttem, ne szólalj meg, ne sírj, borulj a vállamra és ölelj erősen!

57. Amikor lehunyod két szép szemed, amikor párnádra, hajtod fejed, amikor gondod holnapra hagyod, amikor álmodsz én veled vagyok!

58. Amikor megszülettél, azt kérdezték, hogy esett e az eső, de nem esett csak Jézus sírt, hogy elveszíti a legszebb angyalkáját!

59. Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni, a Te két szép szemed, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat, ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad!

60. Amit irántad érzek szavakkal nem tudom kifejezni, mert a magyar nyelv nem tartalmaz annyi jót és szépet! SzeretIek

61. Amit nekem adtál, azt én elfogadtam és hittem benned, pedig nem is tudtam, hogy hitem örökre megmarad... semmim sincs... csak te vagy...

62. Annyira szeretem megőrjít teljesen, úgy érzem belehalok úgy imádom! Belőle nem elég, én csak azt kívánom egy percre se múljon el!

63. Annyit ér az életem, amennyi szeretetet adsz nekem!

64. Árnyak mozognak, én csak nézem a holdat, csillognak a csillagok, mint a borostyán. Már csak Te hiányzol, s tőled lenne szívem oly olvadt.

65. Arra kér e néhány sor, gondolj rám néhányszor. Sose gondolj arra, hogy nehéz az élet, gondolj mindig arra, hogy szeretIek téged!

66. Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam, én nem vagyok ilyen. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál.

67. Az együtt töltött perceinkből legyenek órák, majd napok, a napjainkból hosszú hónapok, s az örökkévalóság tartson addig, amíg Veled vagyok!

68. Az éjjel egy angyalt küldtem hozzád, hogy vigyázzon rád, de visszajött és azt mondta: Az angyalok nem szoktak egymásra vigyázni...

69. Az élet célját te adtad nekem, nekem többet érsz mindennél, csak azt kérem, hogy maradj mindig csak az enyém!

70. Az élet egy angol keringő, mit eltáncolsz a sírig. Boldogságod attól függ, hogy kivel táncolod végig!

71. Az élet egy játék, amelyben folyamatosan fejlődnünk kell, a szerelem maga pedig a játék megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk!

72. Az élet tengerén van egy kis sziget, boldogság a neve az legyen a tied!

73. Az ember egyszer rádöbben arra, hogy semmi sem fontosabb az életben, sem a fény, sem a csillogás, csak az, hogy valaki szeresse... és az a valaki Te legyél!

74. Az igaz szerelem olyan, mint az éjféli kísértet. Mindenki beszél róla, de csak kevesen találkoznak vele!

75. Azon a napon, amikor rád találtam, egyedül voltam, senkire sem vágytam. Te értem jöttél, igazán szerettél. Köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél.

76. Azt mondják, hogy szerelembe csak egyszer lehet esni. De ez nem igaz, én minden egyes alkalommal szerelembe esek, amikor rád gondolok.

77. Bárcsak tudnád, hogy mit érzek irántad szívemmel, lelkemmel vágyódom utánad, de felfedni a titkot nem merem sohasem, s talán már nem is akarom, Őrült plátói szerelem. Vágyom rá, hogy megérints gyengéden, hogy úgy ölelj, ahogyan még senki sem. Vágyom rá, hogy úgy csókolj, hogy a szívem hevesen verjen, hogy érezzem : ez az igazi szerelem!

78. Bármerre jársz, én melletted vagyok, vigyázok Rád, ha alszik az angyalod. Egyedül nem, hagylak sosem, ígérd meg Te is ezt nekem!

79. Bizalom nélkül boldog nem lehetsz soha, boldogság nélkül az élet mostoha. Bízzál mindig abban, akit szíved szeret, az életben boldog csak akkor lehetsz.

80. Boldogság nélkül nem tudnék élni. Nélküled kicsim nem tudnék remélni. Nem lesznek többé valótlan álmaink. Valóra válnak közös szép vágyaink.

81. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, s mindig szeretni foglak.

82. Csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.

83. Egy csókot küldök hozzád, keresztül az égen, keresztül a légen; hiszem, hogy mosolyog a mennyország és annak minden angyalai!

84. Egy szó csak: SZERETET. Amennyit adsz ;annyi jut NEKED

85. Egyetlen szív kell csak nekem. Egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy, halk igen, melyet egy magányos csillagnak üzensz.

86. Egyetlen szó csak: Szeretem!

87. Életem értelme legyen életed értelme és életünk értelmet kap egy örök életre.

88. Eltűnődöm mennyit vártam Rád, hosszú hetek több, mint gondolnád. Eltűnődöm mennyit álmodoztam én, s mi eddig álom volt most mind az enyém.

89. Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok, ha van kiért, én szeretek, ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes. SzeretIek!

90. Más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked megvan, szívembe temetem, bárhová bújsz én sohasem feledem.

91. Még kislány voltam a mesékben hittem de felnőttem s vele a hitem azota tudom, hogy minden elmúlik földön s égen de nem múlik el a szeretet a szívben.

92. Megfoghatnám két kezedet, nézhetném a szép szemedet, füledbe súghatnám kedvesen, szeretIek téged kedvesem!

93. Mély, fényű, szépszínű szemedben, édesem, csodálatos csillogó csengők csilingelnek csöndesen-, hallani nem lehet, talán látni sem: az látja csak, aki úgy szeret, mint Én édesem!

94. Messze távol Tőled szomorú az élet, szívem azt dobogja, látni szeretnélek! Egy szívnek fájni kell, ha szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.

95. Messze vagyok tőled messze, nagyon távol, de, ha szíved szeret, megtalálhat bárhol. Mindig velem vagy lázas éjszakákon, benned lesz majd minden boldogságom. SzeretIek!

96. Mi a szerelem? Egy hosszabb alkalom a szenvedésre, melynek 1000 könnycsepp sem elég és mindig újabbat kér.

97. Míg az óceán elborít minden hegyet, míg valósággá válik a képzelet, míg az éj nappalra vált, s a nappalból lesz éjjel, míg a világ, világ, én SzeretIek TÉGED!

98. Mikor a csendből születik egy érzés. Mikor a szívedben tombol a féltés, mikor a sötétben is az ő arcát látod, tudhatod az utat a boldogsághoz...

99. Mikor az álom is védekezni kezd, és az élet elő is magába fordul és a, halál elől is magasba megy hozzá, s vezet mikor az ágyadra vet. Most senkise mozdul, csak te mocorogsz az ágyadon, Rád gondolt Test Rád gondolt lélek, kinyílnak a lelkek, mikor egymáshoz érnek. Ezt szerelemnek nevezem., hagyom, hadd történjen meg velem, Én ezt megnevezem, hogy megtaláljon, hogy legyen, halálom...

100. Mikor rózsát látok te jutsz az eszembe, ha a neved, hallom könny szökik a szemembe. Nehogy azt hidd, hogy el foglak feledni, mert én téged örökké foglak szeretni.

101. Mindig te rád gondolok, hisz szerelmes szívem csak teérted dobog! Ha nem vagy velem felemészt a bánat, de szívem nagyot dobban, ha téged újra látlak!

102. Mit meg nem tennél, hogy megszerezd? Mit meg nem tennél, hogy megtarts? Mit meg nem tennél a szerelemért?

103. Ne higgy annak, ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret. Annak se, ki könnyet ejt, mert az könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán, az szeret csak igazán.

104. Ne, hogy annak ki rád nevet s esküszóval mondja, hogy szeret. Ki szenvedve néz rád némán, s tisztán az szeret téged igazán!

105. Ne hullj könnyem, ne csorogj le arcomon, szívem üres, nincs benne csak fájdalom, nekem már üres a holnapok, s üres a lelkem is könnyek oda folyatok!

106. Ne titkold el mi szívedben él, nem kell, hogy szebb s jobb legyél! Nem, hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad.

107. Nem, azaz igazi fájdalom, melytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen, átkönnyezve hordozunk csendesen!

108. Nem tudom mi ez, de jó nagyon, elmerengeni némely szavadon, ámulni a szemed mely lelkesen ragyog, s ráeszmélni, hogy én csak neked vagyok...

109. Nem tudom, leszünk e egymáséi, de az érzés mit adsz nekem. Bent marad a szívemben, mintha itt lennél mellettem!

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés