SZERELMES SMS ÜZENETEK / FÉLTELEK

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Ha megkérdeznéd, hogy mit választok, téged vagy az életem, akkor én azt válaszolnám, hogy az életem. Mert az életem te vagy!

2. Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyű pótolni...

3. Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben. Túl sok nő van a világon, de senki olyan, mint te. Egyedi vagy és különleges.

4. Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén. Az élet és a remény tárt karokkal vár, s, hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll.

5. Szemed ragyogása nekem az élet, de, ha másra ragyog, az nekem a végzet...

6. Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz., ha mindenki elhagy, és senki nem szeret, ne félj, én mindig itt leszek veled.

7. Szeresd, aki téged szeret, hűtlen ne légy soha, mert az élet bármily mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.

8. SzeretIek édes, szeretIek téged szeretni foglak, amíg csak élek. A kezem remeg a szívem nehéz, szeretIek téged ennyi az egész.

9. Szeretnék beszélni veled egy éjszakán, bevallani szeretIek igazán. Csendesen nézni két égő szemed és elmondani, hogy nem tudok élni nélküled!

10. Amíg szeretsz, addig élek, szeress örökké, mert meghalni félek. Féltelek ezt meg kell értened, mert félteni csak azt lehet, akit igazán szeretsz!

11. Eddig sohasem éreztem, amit most érzek. Sohasem féltem, hogy mi lesz, ha mégsem kellek. Most félek! Most akarom, hogy kelljek!

12. Féltelek ezt meg kell értened, mert félteni csak azt lehet akit az ember igazán szeret!

13. Féltelek, ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a, hajnal!

14. Megfolyt a tudat, hogy mással vagy, más térben, de egy időben velem, és boldog vagy nélkülem!

15. Ne sírj, ha gyötör a bánat, csak kinevetnek, ha sírni látnak. A Te fájó szíved nem lesz attól könnyebb, és nagyon kevés ember érdemli a könnyet!

16. Oly szenvedélyesen szeretIek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem, nehogy rád nehezedjen a súlya!

17. Örökké szoríts, örökké fájjon. Örökké lássalak, ne érjél máshoz. Örökkön örökké érezzem, hatalmad, elveszíteni soha nem akarlak!

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés