SZERELMES SMS ÜZENETEK / SZÉP

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Ha könnycsepp lennél a szememben, sohasem sírnék, nehogy elveszítselek!

2. Ha könnyes a szemed és fáj valamid, jusson eszedbe én gondolok rád., ha úgy érzed senki sincs veled, majd én fogom a kezed!

3. Van egy bűnöm nem nagy bűn az csupán két szó az egész: SzeretIek Téged!

4. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget!

5. Te és Én a szerelem tengerén, hajótörés kizárva a szív vitorlája felhúzva, széllel szállni messzi tengeren, nagyon szeretIek kedvesem!

6. Ha egy szívet keresel, mi véd, szeret s imád, találj rám s megkapod mindazt, mit szíved kíván! A szerelem Téged árnyékként kísér, s szerelmünk soha véget nem ér!

7. Ha egyszer eltűnnél, és egy jó tündér csillagokká szórna szét, az olyan széppé tenné az eget, hogy az emberiség beleszeretne az éjszakába.

8. Sötétedik, zuhan a holdvilág, gyere és, hajolj fölém, fürdess meg szerelmed tüzében, mert szemedben még a csillagok sem fáznak.

9. Szeretek egy fiút, akire sokat gondolok, Szeretek egy fiút, aki hiányzik nagyon! Szeretek egy fiút, aki átölel és simogat, Szeretek egy fiút és ez a fiú Te vagy!

10. Szeretek élni, mert az élet Te vagy és szeretIek Téged, mert az életemben vagy! Tudd meg, hogy annyit ér az életem, amennyi boldogságot Te adsz nekem.

11. SzeretIek szeretni, szereteted érezni, szemed csillogását szívembe rejteni, puha tested testemmel életfogytig fűteni.

12. SzeretIek téged nagyon, kimondani azt nem tudom, hogy elmondjam, amit érzek kevés arra az egész élet!!!!

13. Szeretnék találkozni veled egy éjszakán s bevallani neked: SzeretIek igazán. Két égő szemedbe nézni és egész éjjel, szépet remélni!

14. Szívem érted ver, neked dobog, szerelmem lángja kettőnkért lobog. Legyen e tűz örök, el nem alszik már. Millió éjjel nappal minket vár.

15. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem, mint az egész világ!

16. A Földön a legszebb virág a szerelem, csak kár, hogy a szakadék szélén terem!

17. A szerelemtől szabad leszel. A szabadságtól boldog, és, ha boldog vagy Tiéd a világ!

18. A szüleid biztos tolvaj űrhajósok voltak, mert elhoztak egy csillagot, és odaadták neked. És a szemedből rám ez ragyog!

19. Megnéztem a szótárban a vonzó, a helyes, az édes szavak értelmezését, és nem csodálkoztam rajta, hogy a te neved volt odaírva.

20. Pár óra és angyal leszek, vigyázok rád, és veled leszek. Fogom a kezed és őrzöm az álmod, hisz angyal vagyok, és rád vigyázok!

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés