SZERELMES SMS ÜZENETEK / CSALÓDÁS

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Tudom, nem szeretsz, elmegyek végleg, tudom, örülsz majd, hisz nem zaklatlak végre! Tudod fájni fog, lehet túl sem élem, de tudod nélküled nincs miért élnem!

2. Tudom, hogy szíved rég másnak adtad. Tudom, hogy rég másra mosolyog az ajkad. Tudom, neked jobb kell, az a másik, de én szívem még mindig, utánad vágyik!

3. Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem.

4. Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel. Tudni, hogy nem kellettél neki, érezni, hogy más is szereti, olyan ,aki el is érheti.

5. Sokszor gondolok rád, és ez fáj nekem, mióta elmentél más lett az életem. Más lett az éj és más a nappal, már csak álmaimban, halmozol édes szavaiddal.

6. A múltat változtatni nem tudod. Miért gondolnál hát vissza rá, ha csak fájdalmat okoz?

7. A szeretIek szót csak annak mondd kit igazán szeretsz, ne tedd boldogtalanná azt, kit boldoggá nem tehetsz.

8. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled!

9. Szeretni szép és nemes dolog, csalódni fáj ezt Te is, tudod. De boldog csak akkor lehetsz, ha az lesz Tiéd, kit igazán SZERETSZ!

10. Amikor megláttalak nem kellett más, te voltál nekem a szívdobbanás, úgy vártam rád, ahogy még soha senki más, mégsem jött el az a szerelmes láz.

11. Megfolyt a tudat, hogy mással vagy, más térben, de egy időben velem, és boldog vagy nélkülem!

12. Mért fáj a szerelem, mért kell szenvedni érte, majd, ha minden elmúlik megtudod miért sírtam érted!!

13. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő.

14. Miért fáj a szerelem, miért kell szenvedni érte? Majd, ha minden elmúlik, megtudod miért sírtam érted.

15. Nem érhetek hozzád, nem fekhetek melléd, nem súghatom oda: csókolj, mert kell még! Te lettél volna a legszebb örömöm, s, ha veled álmodom azt is köszönöm!

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés