SZERELMES SMS ÜZENETEK / VALENTIN NAPI

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Ez az SMS jókedvet és boldogságot közvetít. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes érzés. Ez így legyen mindig.

2. Szebb, vagy mint a fénylő napsugár, nem csak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám.

3. Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy te vagy az egyetlen!

4. Szerelmem, miért nem vagy itt velem? Életem így kész gyötrelem! Jöjj hát, s szeress, csókolj! Szerelmes szavakkal bókolj! Imádj mindig s ne csak a mai nap, mikor minden szerelmes virágot kap!

5. SzeretIek téged nagyon, kimondani azt nem tudom, hogy elmondjam, amit érzek kevés arra az egész élet!!!!

6. Ahogy a Föld élteti az élők testét, úgy imádom minden veled töltött estét. Ahogy a föld otthont ad az elveszett magnak, úgy vágyom Rád minden percében a napnak!

7. Egy gyengéd ölelés, egy édes csók, én így kívánok neked boldog Valentin napot!

8. Emlék a múltból elfakult árnyék, titkok tudója az vagyok. Míg élek szeretIek, el nem feledlek. Kívánok boldog Valentin napot!

9. Csókot küldök nem virágot, annak akit így imádok. Annak kit szívem szeret, mert szeretni csak téged lehet.

10. E szép könyv, e kötetlen szerelem kötésre vár csak, hogy még szebb legyen!

11. Egy csók nem nagy eset, második már veszélyesebb, harmadiknál a szemed ragyog, a negyedik után a tiéd vagyok!

12. Egy csókot küldök hozzád, keresztül az égen, keresztül a légen; hiszem, hogy mosolyog a mennyország és annak minden angyalai!

13. Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset! Egy forró csók, mely tüzes a vágytól! Érzem, örökre hozzád láncol!

14. Egy szív, mely érted dobog, egy szív, mely sír és zokog, egy szív, mely érted ver, valaki szeret, tudnod kell!

15. Egy tanács: vigyázz magadra! Egy kérés: ne változz meg! Egy kívánság: ne felejts el! Egy, hazugság: nem szeretIek! És egy igazság: borzasztóan hiányzol!

16. Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.

17. Néha úgy tűnik egy perc az élet, s, ha rád gondolok egy új percet élek! Egy gyöngéd ölelés, mely elfelejtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset.

18. Nehéz a szívem, mert nem vagy velem, de erőt ad az, hogy TE vagy nekem. Szeress, hiszen erre vágyom, nekem nem kell rajtad kívül ezen a világon.

19. Nélküled rossz lenne az élet, nélküled szívemben nem gyúlnak a fények. Egyet szeretnék, csak egy szó, amire kérlek. Szeress, amíg szerethetsz, mert én imádlak téged!

20. Nem ott él a szív, ahol van, hanem ott, ahol szeret. Bár az enyém most távol van, mégis tudom, jó helyen van ott Nálad!

21. Nem tudlak feledni, bármerre is járok, szememben úgy jársz, mint egy hűséges álom. Most távol vagy mégsem feledlek, bevallom őszintén: SzeretIek!

22. Nem vagyok veled, de megkérem a Napot arcom melegével simogassa arcod, a szelet, lágyan cirógasson ujjaim helyett.

23. Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

24. Nézz a szemembe, a szívembe látsz. Ölelj magadhoz, hogy ne múljon a varázs. Fogd meg a kezem, ne engedj el soha, te vagy az életemben a legnagyobb csoda.

25. Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon!

26. Olyan hülye, vagy! Miért csináltad, ezt velem? Mégis, hogyan gondoltad? Hogyan csináltad, hogy beléd szerettem? NAGYON SzeretIek ÉS HIÁNYZOL! CSÓK!

27. Összedőlhet fent a magas ég, leomolhat minden, ami ép. Egy a fontos, hogy te szeress, minden más csak semmiség.

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés