SZERELMES SMS ÜZENETEK / ROMANTIKUS

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Legboldogabb perce lesz életünknek, mikor csendben összeér a szánk. Égő tüzét nézném én szemednek és a magány csendje, vigyázna ránk!

2. Látom felcsillanni a szemed, mikor ezt az üzenetet megkapod. Azt hiszed új hódolód üzenete érkezett. Pedig ez csak a régi üzenet: nagyon szeretIek téged.

3. Lassan már kívülről tudom az összes csillagképet, mert mikor velem vagy, nappal is a csillagok közt érzem magam.

4. Kicsi maci alszik a barlangjában, egyedül fekszik fáradt magányában. Jön a maci lány és puszit ad neki, a maci magányát egyből elkergeti!

5. Ki többet ér minden múló gyönyörnél, a végzetem légy, érezd a lelkem Tőled csodát vár, tedd, amit kell, én itt leszek és várok Rád!

6. Ki azt mondja imád, sose hidd el szavát, ki azt mondja szeret, talán igaz lehet, de az ki rád néz s, hallgat, nem beszél és nem szavalgat, annak add az üzeneted, mert az forrón és hűn szeret!

7. Két szív mely egy ritmusra dobog, két lélek mely csak együtt ragyog. Ezek vagyunk ketten, csak te meg én, szerelmünk soha véget nem ér.

8. Két csillag ragyog az égen, egyek ok már nagyon régen. SzeretIek, suttogják váltig, egyik te vagy, én a másik.

9. Keresd az életben mindig a szépet, ragadd meg azt, amit más nem vesz észre, s hidd el, ha sivár is sokszor az élet mindig találni benne kedveset és szépet!

10. Képzeld, könyvet írok szerelmünk történetéről! Már megvettem egy csodaszép füzetet és beszámoztam az oldalait. Remélem együtt írom majd Veled!

11. Írok, írok, kombinálok. Három tollat összerágok. Mégse tudok egyebet, csak annyit, hogy szeretIek.

12. Igazán szeretIek, láthatod szememben. Igazán szeretIek, mindent feledve... Szeretem a szemed, mert láttam magam benne, s láttam, hogy én vagyok igazán szeretve!

13. Ha vörös rózsa lennék, soha nem szúrnék. Virágommal elkápráztatnálak, illatommal elszédítenélek, hogy mindig szeress!

14. Ha volna még ezer csillag, mely fényét rám ontja, még ezer esőcsepp, mely szomjamat oltja, akkor is csak Te viselnéd szerelmem ég kínját!

15. Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő.

16. Ha majd érzed a május illatát, ha meghallod a kismadár dalát, ha lázba ejt egy szép tavaszi est, ha a szíved félve remegni kezd, ha egy kis levelet csókolsz lázasan, ha éjjeleket töltesz álmatlan, ha sírva fakadsz majd egy bús éneken, akkor tudni fogod, mi is a Szerelem!

17. Virágot adhatnék száz szálat vagy ezret, de szerető szívet csak egyetlen egyet!

18. Van egy szerelmem nincs neki neve. Titok marad örökre, szívembe temetve. Nem tudhatja senki, még Ő sem, majd, ha rájön az lesz számomra a legnagyobb öröm!

19. Van egy lány akit szeretek, most itt ül mellettem és hozzám se szól, ez nekem nagyon fáj, mert ő benne látom életem. SzeretIek!

20. Van egy álmom, amelyben a legfontosabb szerepet neked szánom, ha egyszer valóra váltom, én leszek a legboldogabb a világon.

21. Úgy szeretném elmondani, hogy szeretIek téged, mindig eszemben vagy, bárhová nézek. Úgy szeretnék két szemedbe mélyen belenézni, s elmondani, nélküled nem érdemes élni.

22. Testünk egybe olvad a gyönyör csúcsán, vágyakozva várom, hogy – e állom valóra váljon. Hisz Te vagy minden álmom. Nem érzi senki csak én, de neked átadnám, ha tehetném. E szerelmet s vágyakozást, mit iránta érzek Én!

23. Te légy a tűz, te légy a kárhozat, te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, te légy a végzetem, te légy az álmom, te légy az életem!

24. Szükségem van a napra, a csillagokra, a Holdra és rád. A Napra nappal, a Holdra és a csillagokra éjszaka, Rád pedig örökké!

25. Szoktál-e felnézni az égre, megszámolni néhány csillagot? Szoktál-e akkor rám gondolni, vajon most hol vagyok? Én szeretnék ott lenni veled, s füledbe súgni: SzeretIek TÉGED!

26. Enyém vagy s én a Tiéd, ebben bizonyos légy. Itt vagy szívemben bezárva mélyen. Piciny kis kulcsa elveszett: most már örökre benn a helyed.

27. Este, ha lefekszel, tárd ki az ablakod, keresd az égen a szerencse csillagod! Hogyha megtaláltad, mondj egy imát! Kire te gondoltál, az is gondol reád!

28. Fehér galamb szeretnék lenni, egy áldott szép percben hozzád repülni, mosolyát látni gyönyörű szemednek, s füledbe súgni, mennyire szeretIek!

29. Fogy a szerelem, ahogy fogynak a napok, bottal jár a remény, út szélén andalog. Mint ha lehajolva a sárban kincset találnék, lehetne örökre az arcod ajándék.

30. Gyönyörű álmot láttam az éjjel. Egy csillag szeretkezett a holdfénnyel. De felébredtem és rájöttem ez tény Te vagy a csillag, én pedig a holdfény.

31. Gyűlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyűlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel. Gyűlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretIek téged.

32. Ha a szerelemtől forró szívemből küldhetnék most egy darabot, olyan melegség öntené el a szobád, hogy takaró sem kellene.

33. Ha akarod, szeretIek, amíg élek., ha akarod bármit megteszek érted. Veled alszom el és veled ébredek fel. Neked csupán akarni kell.

34. Ha egy szívet keresel, mi véd, szeret s imád, találj rám s megkapod mindazt, mit szíved kíván! A szerelem Téged árnyékként kísér, s szerelmünk soha véget nem ér!

35. Ha éjszaka felnézel az égre, lopj magadnak egy csillagocskát, csókold meg szerelmesen, és gondolj rám, mert én vagyok a te fénysugárkád.

36. Ha én írnám a sorsod könyvét, szíved, lelked, vágyát, életed örömét; olyan széppé írnám, mit egy tündérálom, a legboldogabb Te lennél a világon.

37. Régóta lappang 1 gondolat a fejemben, 1 aprócska dobbanás itt bent a szívemben. Kimondani nem könnyű, mégis megteszem, tudnod kell, hogy csak Veled létezem!

38. Soha ne felejts el, mosolyogni, még akkor sem, ha szomorú vagy, mert lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba!

39. Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet, mióta ismerlek, azóta élek! Szívem lágyan összedobban, szeretIek téged napról-napra jobban!

40. Száz virág közül a legszebb az enyém, féltve őrzöm szívem rejtekén. Ebből a virágból a boldogság fakad, s tudd, ez a virág Te vagy!

41. Szebb, vagy mint a fénylő napsugár, nem csak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám.

42. Szemedet becsukhatod, elég, ha szíved, hallgatod, megmutatja kit keresel. Bízd rá magad boldog leszel!

43. Szerelem szavát suttogja az erdő, amerre járok, madár dala száll. Rád vár a szívem, hát add a kezed, hallgassuk együtt e szép éneket.

44. Szerelemért életfogytiglanra ítéltek, így életfogytiglan szeretIek téged.

45. Szerelmes szívem számodra szabad, szárnyaljon szívembe szerető szavad, szikrázzon szerelemtől szép szemed, szerelmes szívem szüntelenül szeret.

46. Szeress szívből tisztán, mint a patak, mely magas hegyek csillagából fakad, s, ha szerelmed igaz és tiszta, cserébe mély szerelmet kapsz vissza.

47. Szeretem őt, de szeretni fáj, mert eljön a, hajnal és menni, muszáj! Akarom őt, de mire elég, ha valaki másnak szánta az ég! A szívem úgy ég!

48. Szeretnék a kis kertedben nyíló rózsa lenni, minden percben illatommal, téged körül venni.

49. Szeretném szívemet kitépni s virág helyett, az ablakodba tenni, hogy ha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretIek.

50. Szeretném, ha szeretnél, és mindig velem lehetnél...

51. Szeretném, ha szeretnél, ha néha megölelnél, s, ha fognád a két kezem, boldog lenne életem!

52. A holnap egy gyönyörű virág, melynek szirmai a nap ébredésével kelnek életre. Te vagy a holnapom.

53. A képzelet vad ösvényén az álmom hozzád szállt, a gondolatom nálad járt, s minden álmom valóra vált.

54. A kezet csak megfogni szabad, elengedni vétek, eldobni átok, egymásba simuló kezek tartják össze az eget s világot!

55. A legdrágább kő mindent karcol, de maga nem tűr karcolást, a legdrágább szív inkább vérzik, de nem sebez meg soha mást...

56. A Nap szereti úgy az óceánt, mint én mosolygó lépteid! Úgy szeretIek, mint szomjazó a, harmat friss cseppjeit!

57. A szerelem beragyogja arcod, mert nem volt soha kudarcod. A szemed, ha rám tekint, boldogabb leszek, szerelmedért majd megveszek. Kedvesem, szeress hát, míg élek!

58. A szerelem egy selyemfonál, mely nagyon könnyen elszakad. Össze lehet kötni, de a csomó megmarad.

59. A szerelem olyan, mint a fa; magától növekszik, mély gyökereket ereszt egész valónkba, és néha tovább zöldül a szív romjain!

60. A szerelem olyan szép szó csak keresd, hisz oly jó. Ezt az érzést, amit csak akkor érzel, nem kérdés, csak akkor érted, ha már átélted!

61. A szívem olyan, mint egy nyitott könyv. Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert álmaim veled vannak tele.

62. A szüleid biztos tolvaj űrhajósok voltak, mert elhoztak egy csillagot, és odaadták neked. És a szemedből rám ez ragyog!

63. A világnak Te csak egy valaki vagy, de valakinek Te jelented az egész világot!

64. Ahogy most én érzek irántad, nem vágyott rád így soha még senki. Vágyom rád a, halálomig... Nem tud téged más így szeretni!

65. Aki azt mondja, szeret talán igaz lehet. Aki azt mondja imád, sose hidd szavát. De aki nem szól, csak mélyen a szemedbe néz, annak a szívében örökre élsz.

66. Aki után szíved vágyik, szeresd azt mindhalálig, mert boldog csak azzal lehetsz, akit tiszta szívből igazán szeretsz!

67. Akit párodul rendelt az ég, becsüld meg, szorítsd meg kezét. És, ha minden álmod valósággá válik, ne feledd: Légy hű mindhalálig!

68. Amikor a boldogság egyik kapuja bezárul egy másik kinyílik előttünk! Néha olyan sokáig nézzük a bezárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, ami kinyílt.

69. Amikor belenéztem a szemedbe, éjjel s nappal, Te jársz az eszemben. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán szeretni!

70. Amikor lehunyod két szép szemed, amikor párnádra, hajtod fejed, amikor gondod holnapra hagyod, amikor álmodsz én veled vagyok!

71. Amióta belenéztem a szemedbe éjjel s nappal Te jársz az eszembe. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán SZERETNI!

72. Amit a porba írunk elfújja a szél, amit a szívünkbe vésünk örökké él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet a szó: SzeretIek, a név: a Te neved!

73. Angyali álmot rejt neked az éj, s ha utolér minket, majd a várva-várt selymes kéj, utána ha mellkasomra hajtod a fejed, érzed majd: én mindig szorítom a kezed, s örökre itt vagyok neked!

74. Arra kér e néhány sor, gondolj rám néhányszor. Sose gondolj arra, hogy nehéz az élet, gondolj mindig arra, hogy szeretIek téged!

75. Az élet célját te adtad nekem, nekem többet érsz mindennél, csak azt kérem, hogy maradj mindig csak az enyém!

76. Az élethez három dolog szükséges: a Nap, a Hold, és Te. A Nap a szép napokra, a Hold a szép estékre, Te pedig mindörökre!

77. Azon a napon, amikor rád találtam, egyedül voltam, senkire sem vágytam. Te értem jöttél, igazán szerettél. Köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél.

78. Azt mondják, hogy szerelembe csak egyszer lehet esni. De ez nem igaz, én minden egyes alkalommal szerelembe esek, amikor rád gondolok.

79. Bárcsak tudnád, hogy mit érzek irántad szívemmel, lelkemmel vágyódom utánad, de felfedni a titkot nem merem sohasem, s talán már nem is akarom, Őrült plátói szerelem. Vágyom rá, hogy megérints gyengéden, hogy úgy ölelj, ahogyan még senki sem. Vágyom rá, hogy úgy csókolj, hogy a szívem hevesen verjen, hogy érezzem : ez az igazi szerelem!

80. Bársonyos illat bűvköre csábít, a szerelem virága, tavasszal virágzik.

81. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, s mindig szeretni foglak.

82. Add a kezed újra, hallgasd meg szavam, tovább nem tudok éli egymagam...

83. Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset! Egy forró csók, mely tüzes a vágytól! Érzem, örökre hozzád láncol!

84. Eltűnődöm mennyit vártam Rád, hosszú hetek több, mint gondolnád. Eltűnődöm mennyit álmodoztam én, s mi eddig álom volt most mind az enyém.

85. Én azért születtem, hogy szeresselek, te azért születtél, hogy szeressenek.

86. Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok, ha van kiért, én szeretek, ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes. SzeretIek!

87. Már régóta keresem a számomra legmegfelelőbb párnát... Azt hiszem a Tied mellett van!

88. Más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked megvan, szívembe temetem, bárhová bújsz én sohasem feledem.

89. Messze távol Tőled szomorú az élet, szívem azt dobogja, látni szeretnélek! Egy szívnek fájni kell, ha szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.

90. Mi a szerelem? Egy hosszabb alkalom a szenvedésre, melynek 1000 könnycsepp sem elég és mindig újabbat kér.

91. Miért nem lehet velem ki fontos nekem? Miért van távol a szerelem? Miért ilyen nehéz nélküle? Miért vágyok utána minden percben? Mindez rejtély csak várok, hogy teljen az idő s, hogy minden álmom egyszer valóra váljon!

92. Mikor az égen millió csillag virul, lelkemben egy apró láng kigyúl: egy láng, mely érted lobog, s szívem addig gyorsabban dobog...

93. Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, én már akkor úgy éreztem, meghalok érted!

94. Mióta megismertelek, azóta szeretIek, rabul ejtett a ragyogó szép szemed. Messze vagy tőlem, még sem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

95. Nap szereti úgy az óceánt, mint én mosolygó lépteid! Úgy szeretIek, mint szomjazó a, harmat friss cseppjei!

96. Néha elég 1 perc, hogy valakibe beleszeressünk, de nem elég az egész élet, hogy elfelejtsük.

97. Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok! Érzem másé, nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

98. Nem tudod, mit rejt a sorsod, mosolyt hoz e vagy könnyeket. Tanuld meg hát feledni a rosszat s őrizd meg a boldog perceket.

99. Nem tudunk semmit a jövőről, csak tobzódunk önfeledten a mába. Pillanatokat lopunk az időből, s a végtelent leljük egymás karjában.

100. Olyan vagy nekem, mint nyíló rózsaszirom, oly gyönyörű és illatos. Érintésed, mint a legfinomabb selyem, finom, lágy és csodálatos.

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés