SZERELMES SMS ÜZENETEK / MAGÁNYOS

 

 

Küldjél Te is egyet!


 

 


1. Ha tudnád hányszor gondolok rád, s hányszor töltöm ébren az éjszakát, s hány könny szökik szememre érted, s mindez azért van, mert SzeretIek Téged!

2. Ha még érzed a virág illatát, ha még, hallod a csalogány dallamát, ha sírni tudsz, azért kit igazán szeretsz, megtudod, hogy mi az a nagy szerelem!

3. Unalmamba fulladt magányom, csak azt a szép órát várom, mikor újra veled lehetek. Tudnod kell: nagyon szeretIek!

4. Úgy vágyom rád, mint hervadó rózsa az éltető esőre. Úgy akarlak, mint éhező bárány a friss füvet s úgy szeretIek, mint ahogy emberileg csak lehet.

5. Érzem, ahogy a forró könny égeti arcomat, érzem, ahogy lágyan simogatsz. Érzem, hogy néha itt vagy velem, de bárcsak örökké fognád a két kezem!

6. Fáj a lét a létezés, a lefekvés és az ébredés. Fáj a múlt és fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy itt velem.

7. Sokszor gondolok rád, és ez fáj nekem, mióta elmentél más lett az életem. Más lett az éj és más a nappal, már csak álmaimban, halmozol édes szavaiddal.

8. Szállj a széllel kedvesem, csillogó szemeddel ints nekem, s álmodban repülj hozzám sebesen.

9. SzeretIek, miért nem érted meg? Mert boldognak lenni csak együtt lehet. Várok rád, minden éjszakán várok rád, még éjfél után is.

10. Szeretnélek minden percben látni, hűvös alkonyatkor szívedbe zárni. Nem jössz, de oly jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni.

11. A boldogság egy pillangó; ha kergetjük kisiklik a kezeink közül. De, ha csendben leülünk az is lehet, hogy leszáll ránk!

12. A boldogságot nem lehet ajándékba adni, egyetlen titka: adni, mindig csak adni. Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet és sok-sok önzetlen tiszta szeretetet.

13. Könnyes szemmel a hívásod várom, a fájdalom ajtaját magamra zárom. Bújtass el, hisz egyedül fázom, s lelkedben szeress, ha néha hiányzom!

14. Rád gondolok titokban, szerelem tüze lángol arcomban, szeretnélek látni, gondolatban veled szállni. Karodba belebújni, s a magánytól elbúcsúzni!

15. Ha ezt a pár sort olvasod, magányos szívemet láthatod. Gyenge szenvedő tested ábrázol, mert ő is érzi, hogy hiányzol!

16. Csendes éjszakán, ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom, álmodok felőled csendes kis meséket és mindig az a vége, hogy IMÁDLAK TÉGED!

17. Csöndes éjszaka, ha elkerül az álom minden érzésemmel TE utánad vágyom! Suttog a némaság ábrándos meséket, mindig azt suttogják LÁTNI SZERETNÉLEK!

18. Csukd be a szemed és gondolatban ott leszek veled. A szívedben, a lelkedben csak veled, csak neked!

19. Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok..., halkan érted sóhajtok.

20. Éjszaka felriadok nem vagy itt velem utolsó hangod, mosolyod még jelenként él bennem, csak tudd: Bennem élsz kedvesem

21. Mért fáj a szerelem, mért kell szenvedni érte, majd, ha minden elmúlik megtudod miért sírtam érted!!

22. Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság. Kár, hogy álmodom.

23. Minden elmúlik, mint az álom. Elrepül, mint a vándormadár. Csak az emlék marad meg a szívemben, halványan, mint a Holdsugár.

24. Olyan csend és magány van itt nélküled, hogy szinte, hallom, amit utoljára akartál mondani.

25. Őrjítően hiányzol, nagyon magányos vagyok a lelkem nélkül, a szerelmem nélkül: Nélküled. Te boszorkány, elloptad a szívem, de ne add vissza!

 

©2008-2021. szerelmesuzenetek.hu - Szerelmes SMS üzenetek - Adatkezelés